SEO Enschede

Op zoek naar een SEO partner in Enschede? Ik help jou persoonlijk bovenaan Google te komen staan om zo meer verkeer én meer klanten aan te trekken!

Illustratie van groeiende seo grafiek

Beste ondernemers,

Mijn Naam is Wout Haksteen, de oprichter van HakDesigns in Enschede.

Mijn passie ligt bij het helpen van bedrijven die op zoek zijn naar een partner die hen kan helpen met al hun online problemen. Stel je voor hoe veel meer jij zou kunnen bereiken als je je niet meer hoefde te focussen op het vinden van nieuwe klanten maar dat deze vanzelf binnen zouden komen. Een meedenkende SEO Enschede partner kan al deze moeite bij jou uit handen nemen zodat jij je kan focussen op alle andere belangrijke taken die jouw tijd nodig hebben. 

Door bovenaan Google te staan zorg je er voor dat het voor klanten zo makkelijk mogelijk wordt om jouw bedrijf te vinden. Wanneer potentiële klanten zoeken naar jouw service moet je zo goed mogelijk vindbaar zijn om hun aandacht te trekken. Sterker nog, uit onderzoek blijkt dat de eerste 3 Google zoekresultaten 75.1% van al het verkeer krijgen! Zonder een doordachte SEO strategie loop je dus dagelijks klanten mis omdat deze je simpelweg niet kunnen vinden.

SEO kan erg overweldigend zijn wanneer je je er in wilt verdiepen. Er zijn honderden ‘How-to’ cursussen, video’s en blogs te vinden op het internet waardoor het lastig kan zijn om door de bomen het bos nog te zien. Omdat het tegenwoordig erg lastig is om in te zien wie je online nog kan en wilt vertrouwen geloof ik in een persoonlijke SEO Enschede strategie. 

Door lokaal te werken maak ik het mogelijk om eens langs te komen voor een kopje koffie en zo een beter gevoel te krijgen van hoe jouw bedrijf in elkaar steekt. Je zult altijd persoonlijk contact met mij houden waardoor je nooit dubbele informatie hoeft te verstrekken en er geen onduidelijkheden ontstaan.

Veel SEO bedrijven in Enschede bestaan uit grotere teams waardoor het contact soms stroef kan verlopen. Door dat ik je enige contact persoon ben kan ik je zo goed en duidelijk mogelijk helpen en begeleiden in het proces. Samen bespreken we jouw doelen en zo komen we tot een concreet SEO actieplan. Aan het eind van elke maand stuur ik je een duidelijk overzicht van het behaalde resultaat en een plan voor de aankomende maand.

Ik kijk er naar uit om met je samen te werken en zo jouw bedrijf naar het volgende niveau te brengen en jouw doelen realiteit te maken!

ROI : Hoe waardevol is SEO?

SEO of ‘Search Engine Optimization’ is een proces waarbij het voornamelijkste doel is meer bezoekers naar een specifieke website te leiden. Dit wordt gedaan door beter in Google zichtbaar te worden en zo meer ‘organisch’ zoekverkeer te krijgen.

De waarde van SEO is vooral terug te zien in het feit dat je hierdoor Google niet hoeft te betalen voor advertenties. Als je bovenaan staat krijg je dus ‘gratis’ verkeer naar jouw website. Bovendien is SEO ook nog een ‘blijvend’ resultaat. Wanneer je er voor zou kiezen om een traject te stoppen zal jouw website nog enige tijd goed zichtbaar zijn.

Een te goedkoop SEO traject is daarom een garantie voor een slechte return on investment (ROI). SEO is namelijk een doorlopende competitie en heeft veel weg van een race om de eerste plek. Het doel hierbij is dan ook om zo snel mogelijk bovenaan te komen staan én deze positie te behouden.

Jouw investering in SEO is dan ook direct proportioneel met het resultaat dat behaald kan worden. Wanneer er meer tijd wordt geïnvesteerd, zal er sneller en beter resultaat behaald worden. Als je competitie hier meer tijd en energie in steekt zullen zij ook meer resultaat behalen.

De waarde van een SEO traject is erg verschillend, afhankelijk van jouw situatie. Verschillende bedrijfstakken vereisen een verschillende aanpak en hebben te maken met unieke competitie. Ook jouw doelen spelen een grote rol bij het kiezen van een juiste aanpak.

Mijn custom SEO Enschede strategie

Zoals je nu weet is het noodzakelijk dat een SEO strategie de investering krijgt die hij verdient om optimaal resultaat te garanderen voor jouw bedrijf. Dit is dan ook de reden dat ik niet werk aan projecten waar niet veel geïnvesteerd wordt in een SEO traject. In dit soort projecten is het helaas niet mogelijk om goede SEO resultaten te behalen waardoor de investering het niet waard is.

Om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen kiezen we samen een SEO pakket wat het best past bij jouw unieke doelen en huidige situatie. Door jouw doelen te bespreken kunnen we een heldere SEO strategie ontwikkelen die er voor gaat zorgen dat het beste resultaat behaald wordt.

Dit bereik ik op meerdere manieren. Allereerst zal ik een volledige SEO audit uitvoeren waaruit duidelijk wordt op welke gebieden het meeste resultaat te behalen valt. Hierna gaan we samen op zoek naar alle zoektermen die voor jou relevant zijn. Uit deze zoektermen stel ik daarna een aantal termen voor die relatief makkelijk resultaat kunnen opleveren.

In de eerste maand zal ik me dan ook vooral focussen op het ‘on-page’ SEO gedeelte. Dit houdt in dat je huidige website wordt verbeterd door aanpassingen te maken die er voor gaan zorgen dat jij voor de gekozen SEO zoektermen hoger in Google komt te staan. Hierna zet ik me in voor het ‘off-page’ SEO gedeelte. Zo zorg ik voor meer backlinks en een hogere autoriteit in Google!

Aan het eind van elke maand kan je een maandelijks rapport verwachten waarin duidelijk wordt aangegeven waar ik me afgelopen maand mee bezig heb gehouden, hoe je huidige site er voor staat in de zoekmachine en hoeveel verkeer deze heeft aangetrokken. Zo kun je direct zien wat voor SEO resultaat er behaald is en wat de doelstellingen zijn voor volgende maand.

In 3 stappen hoger in Google komen

Ik gebruik de beste en nieuwste SEO technieken die het beste resultaat kunnen behalen voor mijn klanten. Door een gepersonaliseerde strategie te gebruiken die individueel is afgestemd op jou zorgen we er voor dat jij jouw doelen behaalt!

1. Plan Een Gesprek

Wanneer je graag beter resultaat zou willen behalen voor je bedrijf en klaar bent om de volgende stap te maken is het tijd om met een SEO specialist te praten.

2. SEO Strategie

Tijdens ons gesprek bespreken we jouw doelen. Deze doelen zal ik samen met jou omzetten in een actie-plan waarmee we jou boven aan Google gaan zetten.

3. Hoger in Google!

Krijg meer zoekverkeer, meer klanten en meer interesse in jouw bedrijf. In de huidige tijd is het nog belangrijker om online gezien te worden.

SEO Enschede

Ik lever white hat seo services die jouw bedrijf naar een hoger niveau helpen op een eerlijke manier. Mijn aangepaste Enschede SEO tactieken zijn erg krachtig en zorgen er voor dat jouw website zo snel mogelijk boven aan Google staat.

beste seo in enschede tabel

Mijn SEO pakketten

Met specialiteiten van webdesign tot zoekmachine optimalisatie lever ik prachtig resultaat. Ook heb ik op aanvraag de mogelijkheid om huisstijlen, logo’s en andere online marketing te realiseren. Al mijn pakketten zijn maandelijks af te sluiten. Ik heb er vertrouwen in dat ik niemand tot een langdurig contract hoef te dwingen om een langdurige zakelijke relatie te ontwikkelen.

Zilver

€750

per maand

On-Page

N

10 SEO Zoektermen

N

10 Geoptimaliseerde Pagina’s

N

10 Geoptimaliseerde Title Tag’s

N

10 Meta Omschrijvingen

N

6 Copywriting Pagina’s

Linkbuilding

N

Blogger Outreach

N

2 Gegarandeerde Backlinks

M

0 Website Blog Posts

Verslagen

N

Live Rankings

N

Google Analytics

N

Voltooid Werk & Doelstellingen

Goud

€1.000

per maand

On-Page

N

20 SEO Zoektermen

N

20 Geoptimaliseerde Pagina’s

N

20 Geoptimaliseerde Title Tag’s

N

20 Meta Omschrijvingen

N

9 Copywriting Pagina’s

Linkbuilding

N

Blogger Outreach

N

3 Gegarandeerde Backlinks

N

1 Website Blog Post

Verslagen

N

Live Rankings

N

Google Analytics

N

Voltooid Werk & Doelstellingen

Diamant

€1.250

per maand

On-Page

N

30 SEO Zoektermen

N

30 Geoptimaliseerde Pagina’s

N

30 Geoptimaliseerde Title Tag’s

N

30 Meta Omschrijvingen

N

12 Copywriting Pagina’s

Linkbuilding

N

Blogger Outreach

N

5 Gegarandeerde Backlinks

N

2 Website Blog Posts

Verslagen

N

Live Rankings

N

Google Analytics

N

Voltooid Werk & Doelstellingen

Veelgestelde Vragen

Waar staat SEO voor?

De afkorting SEO staat letterlijk voor ‘Search Engine Optimization’, of Zoekmachine Optimalisatie. SEO is het proces waarbij de kwaliteit van een website wordt verbeterd om zo voor meer zoekverkeer te zorgen.

Dit wordt op verschillende manieren gerealiseerd. Door on-page SEO te gebruiken wordt jouw website zelf geoptimaliseerd voor bezoekers en zoekmachines. Off-page SEO wordt gebruikt om autoriteit te verhogen door externe websites naar de jouwe te laten linken. Dit proces versterkt het ‘vertrouwen’ dat Google heeft in jouw website.

Hoeveel kost SEO?

De kosten van SEO zijn erg verschillend. Om een goede indicatie te geven zal ik meer over jouw bedrijf en doelen moeten weten. Ook hoe je huidige website op het moment geoptimaliseerd is en hoe competitief jouw bedrijfstak is hebben impact op de investering.

Je kan je voorstellen dat een internationaal bedrijf als Nike een andere SEO strategie toe moet passen dan een lokale loodgieter. Elk bedrijf heeft een unieke situatie en vereist daarom ook een unieke SEO aanpak.

Hoe lang duurt een SEO traject?

Het antwoord op deze vraag is erg uiteenlopend. Het is sterk afhankelijk van jouw doelen en huidige positie. Waar wil jij als bedrijf naar toe? Hoe competitief is jouw bedrijfstak? Wat is jouw einddoel? Door SEO te gebruiken zal je ranking hoe dan ook toenemen. Met hoeveel en hoe snel is mede afhankelijk van de tijd die er in gestoken wordt.

Wat is de ROI van SEO?

Dit is een lastige vraag omdat het sterk verschilt per bedrijf. Afhankelijk van het mogelijke verkeer en de winst per bezoeker kunnen wij samen een schatting maken van welk SEO pakket het beste bij jou past. Uiteraard moet de ROI van een traject positief zijn.

Kan je mij op de eerste plek in Google krijgen?

Dat is het plan, maar kan ik dat ook garanderen? Helaas niet. Niemand kan garanderen dat je op plek 1 beland in Google. Google zelf beaamt dit:

“No one can guarantee a #1 ranking on Google. Beware of SEOs that claim to guarantee rankings, allege a “special relationship” with Google, or advertise a “priority submit” to Google.”

Wat ik je wel kan garanderen is dat ik focus op de eerste plek en de meest effectieve SEO strategieën ga gebruiken om dit doel te behalen.

Verdwijnen mijn resultaten als ik stop met SEO?

Op lange termijn wel. Wanneer je stopt met een SEO traject kunnen de resultaten een lange tijd aanhouden. Op den duur zal het resultaat afnemen, mede door updates aan de zoekmachine en concurrentie die je inhaalt.

SEO is erg competitief en vereist consistente inzet en strategie om resultaat te behalen. Dit is positief, want het betekent dat jij een grote voorsprong hebt op andere bedrijven die hier niet in investeren.

Moet ik een langdurig contract tekenen?

Nee. Ik geloof er sterk in dat zakelijke relaties geen contract nodig hebben om langdurig en win-win te zijn. Om deze reden zijn al mijn pakketten maandelijks opzegbaar.

Wat voor verslag kan ik verwachten?

Maandelijks krijg je een verslag waarin duidelijk wordt aangegeven wat je huidige posities zijn in Google. Hier kan je zien welke vooruitgangen er zijn geboekt in de afgelopen maand en daadwerkelijk meetbaar resultaat zien.

Hiernaast krijg je een inzicht van Google Analytics waar het aantal bezoekers van jouw website te volgen zijn, samen met een verslag van het voltooide werk van afgelopen maand en doelstellingen voor de aankomende maand.

Ik houd ervan om zo transparant mogelijk te zijn tegenover mijn klanten dus als je graag inzicht zou willen hebben in bepaalde statistieken kan je mij dat altijd laten weten.

Kan je resultaat van jouw SEO services garanderen?

Het enige wat ik kan garanderen is dat ik mijn uiterste best ga doen om jouw bovenaan Google te krijgen. Zoals ik eerder heb besproken is het onmogelijk om te garanderen dat er resultaat behaald wordt omdat er oneindig veel factoren kunnen zijn die hier verandering in kunnen brengen. Zoals google op hun eigen website vermeld:

“No one can guarantee a #1 ranking on Google. Beware of SEOs that claim to guarantee rankings, allege a “special relationship” with Google, or advertise a “priority submit” to Google.”

Is SEO nog wel relevant?

Zo lang als Google bestaat en gebruikt wordt door potentiële klanten blijft SEO een sterke tactiek om meer klanten te bereiken. Het bereiken van meer klanten zal altijd relevant blijven en daarom SEO ook.

Ook bovenaan Google staan?

Neem Contact Op

Begin jouw project in 3 simpele stappen!

1. Vul het contact formulier in - Ik reageer binnen 24 uur om een persoonlijke strategie sessie in te plannen waarin we jouw dromen en doelen bespreken.

2. Strategie Sessie - Tijdens de vrijblijvende strategie sessie bespreken we jouw bedrijf en of ik jou kan helpen met het behalen van jouw doelen.

3. Voorstel - Met de informatie van de strategie sessie stel ik een actie-plan samen waarmee we jouw doelen gaan behalen!