Webdesign Enschede

Op zoek naar een Webdesign partner in Enschede? Ik help je graag met het realiseren van een professionele website die 24/7 klanten voor jou aantrekt!

Illustratie van groeiende seo grafiek

Webdesign & Ontwikkeling

Ik ben een gedreven webdesigner uit Enschede die van uitdagingen houdt! Samenwerken om tot passende oplossingen te komen staat bij mij centraal. Door dit te combineren met het goed luisteren naar jouw dromen en doelen lever ik een succesvol webdesign. Ik beschik over de juiste kennis, ervaring en passie die nodig is om resultaat te behalen voor jou en je bedrijf – door middel van website design.

Mijn bedrijf is gebouwd op relaties en vertrouwen. Ik geloof erin dat dit – samen met resultaat – de belangrijkste punten zijn die voor groei en succes. Dit is dan ook de reden dat ik me altijd maximaal inzet voor mijn klanten en net dat extra stapje neem om resultaat te garanderen.

Jouw investering in je website en online marketing is een hele belangrijke stap voor jou én jouw bedrijf. Daarom is het essentieel dat je een webdesigner in handen neemt die je blindelings kan vertrouwen en over voldoende kennis beschikt om jouw doelen te bereiken. Jouw doelen moeten ten alle tijden centraal staan bij het realiseren van jouw website.

Om dit te realiseren maak ik gebruik van verschillende technieken die er voor zorgen dat jouw website daadwerkelijk een functie heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bereiken van meer klanten of het hebben van een online reserverings systeem waardoor jij meer tijd hebt voor andere dingen.

Webdesign ROI

Veel bedrijven hechten niet veel waarde aan hun website. De reden hiervoor is dat ze een verkeerd perspectief hebben als het gaat om de functies die de website heeft. Over het algemeen wordt een website gezien als een plek waar informatie van jouw bedrijf wordt weergegeven. Denk hierbij aan openingstijden, locatie of de services/producten die verleend/verkocht worden.

Op deze manier lijkt een grote investering in een professioneel webdesign niet rendabel. Bij het maken van een website moet dan ook gefocust worden op het resultaat en niet alleen op hoe mooi de website er uit ziet of welke kleurencombinaties er gebruikt worden (uiteraard zijn beide belangrijk, maar ze hebben niet de hoogste prioriteit).

Een investering in webdesign heeft alleen zin als het daadwerkelijk belangrijke doelen kan behalen voor jouw bedrijf. Hierbij kan je denken aan het vinden/bereiken van meer en betere klanten of het uit handen nemen van bepaalde taken zodat jij minder tijd hoeft te besteden aan dingen die jou niks opbrengen.

Het bereiken van een grotere en specifiekere doelgroep kan onder andere door on-page SEO mogelijk gemaakt worden. Hierdoor ben jij beter vindbaar in Google en komen klanten zonder enige moeite op jouw website af. Hiernaast kan je conversie verhoogd worden zodat meer bezoekers omgezet worden in kopers, wie wil dat nou niet? Door bijvoorbeeld online reservering systemen op jouw website aan te brengen hoef je minder tijd te besteden aan het inplannen van afspraken en heb je dus meer tijd vrij voor andere belangrijkere zaken die jouw bedrijf vooruit gaan brengen.

Tegenwoordig begint wel 89% van alle klanten hun koopproces met het zoeken in een search engine (Google, Bing, etc.) dus is het maar al te belangrijk om te investeren in hoe jouw bedrijf er online uitziet. Mensen kopen niet van bedrijven waar ze geen vertrouwen in hebben en een website is vaak het eerste wat potentiële klanten te zien krijgen.

Kortom, veel bedrijven lopen dagelijks klanten (en dus geld!) mis omdat ze de waarde van een website niet inzien en het daarom niet aantrekkelijk vinden om hierin te investeren.

Waarom kiezen voor mij?

Ik gebruik de beste en nieuwste webdesign technieken die het beste resultaat kunnen behalen voor mijn klanten. Door een gepersonaliseerde strategie te gebruiken die individueel is afgestemd op jou zorgen we er voor dat jij jouw doelen behaalt en je online goed zichtbaar bent!

Persoonlijk

Ik zorg voor een persoonlijke aanpak omdat dit essentieel is voor een groeiende samenwerking. Laagdrempelig contact, vertrouwen en doelen staan centraal bij mijn aanpak.

Resultaat Gericht

Jouw doelen hebben de hoogste prioriteit en moeten het project bepalen, niet andersom. Een investering in je online weergave moet rendabel zijn en dat zal dan ook de focus zijn!

Ervaring

In mijn portfolio kan je een aantal van mijn afgeronde webdesign projecten bekijken. Hier vind je projecten waar ik trots op ben en die bewezen resultaat hebben behaald voor mijn klanten!

Mijn portfolio

Hieronder vind je een aantal van mijn afgeronde projecten. Hier kan je zien wat ik kan realiseren voor mijn klanten.

Voeljefit screenshot header

In 3 stappen jouw website online

Zet jouw bedrijf op de kaart door een website te laten bouwen. In drie simpele stappen zorgen we er samen voor dat jouw website online komt te staan en nieuwe klanten voor je aantrekt.

1. Plan Een Gesprek

Wanneer je graag beter resultaat zou willen behalen voor je bedrijf en klaar bent om de volgende stap te maken is het tijd om met een webdesign specialist in Enschede te praten.

2. Strategie

Tijdens ons webdesign gesprek bespreken we jouw doelen. Deze doelen zal ik samen met jou omzetten in een actie-plan waarmee we voor jou een functionele website in elkaar gaan zetten!

3. Lancering!

Krijg meer zoekverkeer (mede door SEO), meer klanten en meer interesse in jouw bedrijf. In de huidige tijd is het nog belangrijker om online gezien te worden.

Mijn Webdesign pakketten

Met specialiteiten van webdesign tot zoekmachine optimalisatie lever ik prachtig resultaat. Ook heb ik op aanvraag de mogelijkheid om huisstijlen, logo’s en andere online marketing te realiseren. Al mijn pakketten zijn maandelijks af te sluiten. Ik heb er vertrouwen in dat ik niemand tot een langdurig contract hoef te dwingen om een langdurige zakelijke relatie te ontwikkelen.

Zilver

Voordelen

N

Custom WordPress Website

N

Professionele Copywriter

N

Mobiel Responsive Design

N

Social Media Integratie

N

Beveiliging Plugin

N

Contact Form

N

Stock Foto’s

N

2 Aanpassing Ronde’s

N

Website Tutorial

SEO Start

M

On-Page SEO optimalisatie

M

SEO Plugin

M

Google Analytics

M

Google Search Console

M

Google Mijn Bedrijf

€750 Startprijs

+ €250 per pagina

Goud

Voordelen

N

Custom WordPress Website

N

Professionele Copywriter

N

Mobiel Responsive Design

N

Social Media Integratie

N

Beveiliging Plugin

N

Contact Form

N

Stock Foto’s

N

3 Aanpassing Ronde’s

N

Website Tutorial

SEO Start

N

On-Page SEO optimalisatie

N

SEO Plugin

N

Google Analytics

N

Google Search Console

N

Google Mijn Bedrijf

€2000 Startprijs

+ €250 per pagina

Veelgestelde Vragen

Hoeveel kosten jouw websites?

Dat ligt er heel erg aan. Elke website is uniek en de prijs is gebaseerd op de eisen van het project. Ik ontwikkel en ontwerp custom websites specifiek voor jouw bedrijf. Daarvoor zal ik veel vragen aan je stellen om een zo duidelijk mogelijk beeld te vormen van jouw benodigdheden. Mijn goedkoopste website pakket begint vanaf €750. Als je benieuwd bent naar een specifiekere prijs kan je me altijd een berichtje sturen en kunnen we het overleggen.

Hoelang duurt het maken van mijn website?

Hoe lang het maken van je website duurt is afhankelijk van hoe groot deze is en wat voor functionaliteiten deze nodig heeft. Ik streef naar één tot twee maanden, maar dit kan uitlopen wanneer content langer op zich laat wachten of als je speciale design ideeën hebt.

Moet ik in Enschede zijn om samen met jou te werken?

Nee! Ik kan op afstand werken en overleggen via mail, telefoon of video calls. Het is echter een voordeel om dichtbij te werken zodat we een keer een fysiek kopje koffie kunnen drinken samen!

Kan ik mijn website zelf updaten als deze afgerond is?

Ja, de website is na afronding volledig in jouw handen. Jij kan zelf inloggen om dingen aan te passen mocht je dit willen. Als je liever wilt dat ik het doe kan je me altijd contact met me opnemen. Na afronding van het project zal ik je altijd in grote lijnen uitleggen hoe je jouw website kan beheren en aanpassen.

Wat is het verschil tussen je webdesign pakketten?

Het verschil tussen mijn zilver en goud webdesign pakket zit hem in het SEO gedeelte. Het gouden pakket biedt on-page SEO optimalisatie aan, samen met een aantal Google toepassingen waardoor je bezoekers kunt volgen en goed vindbaar bent via de zoekmachine.

Kan jij mijn website onderhouden?

Zeker weten. Ik bied onderhoud pakketten aan waarbij ik focus op updates en veiligheid van jouw website. Ook is het mogelijk om me in te huren om aanpassingen te maken aan jouw website mocht je later aanpassingen willen maken.

Bied je hosting aan?

Ik bied geen hosting aan. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de hosting van jouw website, maar ik wil je graag helpen bij het uitzoeken van een juiste aanbieder. Als je hier vraag naar hebt kan je gerust contact met me opnemen.

Wordt mijn website mobielvriendelijk (mobile responsive)?

Al mijn websites zijn mobielvriendelijk (of mobile responsive). Omdat tegenwoordig meer dan de helft van al het online verkeer via telefoons gaat is het extra belangrijk om jouw website bereikbaar te maken voor mobiele gebruikers!

Hoeveel input heb ik in het webdesign proces?

Heel veel! Ik vind het leuk om mijn klanten mee te nemen in het design proces om er voor te zorgen dat de website helemaal naar hun smaak wordt. Samen vergelijken we verschillende ontwerpen en kleuren om tot een geheel uniek design te komen.

Wie schrijft de tekst en content van de website?

Ik schrijf alle tekst! De prijs van de content schrijven is inbegrepen bij de prijs van €250 per pagina. Voor elke pagina met weinig tot geen tekst (denk aan een contact pagina) bied ik een korting aan van €125.

Maak je alleen WordPress websites?

Ja, WordPress is het beste content management systeem ter wereld en meer dan 40% van alle websites zijn met WordPress gemaakt. Het is zo bekend omdat het erg flexibel en makkelijk te gebruiken is. Uiteenlopend van hele simpele tot erg complexe websites, alles is mogelijk in WordPress.

Wat als ik later hulp nodig heb met mijn website?

Je kan me gerust een mailtje sturen om te bespreken waar je hulp bij nodig hebt. Ik houd van langdurige zakenrelaties waarbij ik een aanspreekpunt ben voor al jouw problemen, dus ik help je graag bij aanpassingen die je later wilt maken!

Krijg ik ook SEO bij mijn website?

Nee, je website bevat geen maandelijkse SEO. Als je geïnteresseerd bent in mijn SEO pakketten kan je altijd een afspraak met me inplannen door contact met me op te nemen!

Werk je ook met nieuwe/kleine bedrijven?

Ja! Ik werk met elk soort bedrijf. Van start-ups tot grote organisaties. Ik ben passievol in het helpen van welk bedrijf dan ook met het verbeteren van hun online weergave.

Hoe kunnen we beginnen?

Stuur mij een mailtje op wout@hakdesigns.nl of via het contact formulier onderaan deze pagina. Laat hierbij eventueel nodige details achter en dan maken we een afspraak om jouw dromen en doelen te bespreken.

Meer klanten bereiken?

Neem Contact Op

Begin jouw project in 3 simpele stappen!

1. Vul het contact formulier in - Ik reageer binnen 24 uur om een persoonlijke strategie sessie in te plannen waarin we jouw dromen en doelen bespreken.

2. Strategie Sessie - Tijdens de vrijblijvende strategie sessie bespreken we jouw bedrijf en of ik jou kan helpen met het behalen van jouw doelen.

3. Voorstel - Met de informatie van de strategie sessie stel ik een actie-plan samen waarmee we jouw doelen gaan behalen!